Om oss

Den nödvändiga förändringen av leveranser

TruckTrust är en del i den nödvändiga förändringen av varutransporter, leveranser, lastbilstrafik och logistik. Vår övertygelse är att framtidens transportlogistik måste vara långt mycket mer hållbar än vad den är i dag.
1

Platser

100

Bokningsbara parkeringar

4

Länder och växer

Den nödvändiga förändringen av leveranser

TruckTrust är en del i den nödvändiga förändringen av varutransporter, leveranser, lastbilstrafik och logistik. Vår övertygelse är att framtidens transportlogistik måste vara långt mycket mer hållbar än vad den är i dag. TruckTrust gör:

  • Gör chaufförens vardag bekvämare

  • Åkeriets leverans säkrare

  • Och platsägarens affär enklare

Vilka vi är

"Vi drivs av viljan att med teknik och vår kunskap om logistik och chaufförers vardag, förbättra villkoren för de som gör jobbet samtidigt som vi optimerar leveransservicen"

Björn Paulsson, grundare

Säkra din plats i Trucktrust idag!

Lastbilschaufför? Registrera dig idag för exklusiv tidig åtkomst till vår app vid lanseringen i början på 2025. Som en av de första får du möjlighet att testa nya funktioner som förenklar din arbetsdag – hitta de bästa stoppen längs din rutt och få snabbare tillgång till service och resurser när du behöver det.

Plats- och/eller serviceägare? Vill du vara en del av vårt växande nätverk och synas för chaufförer över hela Sverige? Anslut dig nu och säkerställ att din plats är registrerad innan lanseringen. Missa inte chansen att vara en av de första!

Copyright © 2024 Truck Trust AB (559382-9467). All Rights Reserved.